Kokos- og gresk yoghurtkake med ostekrem

Kokos- og gresk yoghurtkake med ostekrem

oppskrift på kokos gresk yoghurt ostekake. enkel, frisk og smakfull dessert med kokos og gresk yoghurt. perfekt for sommeren eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • Kjeksbunn:
  • Koking spray
  • 1 1/2 kopper søtet, flaket kokos
  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 1 eggehvite, pisket til skummende
  • Fyll:
  • 2 kopper kokos-smaksatt gresk yoghurt
  • 2 egg
  • 1/3 kopp hvitt sukker
  • 2 teskjeer kokosessens
  • 1 spiseskje maisstivelse
  • En klype salt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 25 cm rund springform med kokespray.
  2. 2Bland kokosflak, sukker og mel i en bolle. Bland inn eggehviten til bunnen binder seg sammen. Trykk bunnen jevnt ut i bunnen av den smurte formen.
  3. 3Stek bunnen i den forvarmede ovnen til den er lys, ca. 18 minutter. La den avkjøle.
  4. 4Bland kokosyoghurt, egg, sukker og kokosessens i en bolle til det er jevnt. Rør inn maisstivelse og salt. Hell fyllet over den avkjølte bunnen.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen til kantene begynner å trekke seg vekk fra formen og midten beveger seg litt når du rister på den, ca. 35 minutter. La den avkjøle i ca. 30 minutter.
  6. 6Sett ostekaken i kjøleskapet til den er fast, ca. 3 timer.