
Gresskarbiter med kremostglasur
oppskrift på deilige gresskarbarrer toppet med kremostglasur. perfekt som dessert eller til kaffebesøk i høstsesongen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. Koking spray
- 2. 4 egg
- 3. 2 kopper hvitt sukker
- 4. 1 kopp vegetabilsk olje
- 5. 1 (15 unser) boks med gresskarpuré
- 6. 2 kopper hvetemel
- 7. 2 teskjeer bakepulver
- 8. 2 teskjeer malt kanel
- 9. 1 teskje natron
- 10. 3/4 teskje salt
- 11. 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
- 12. 1 kopp smør, myknet
- 13. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 14. 4 kopper melis
- 15. 1 klype malt kanel, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray en stor langpanne med kokespray.
- 22. Pisk egg i en stor bolle med en elektrisk håndmikser til det er skummende; tilsett hvitt sukker, vegetabilsk olje og gresskar. Pisk på middels hastighet til alt er godt blandet, ca. 2 minutter.
- 33. Bland mel, bakepulver, 2 teskjeer kanel, natron og salt i en separat bolle. Rør melblandingen inn i eggblandingen på lav hastighet til det akkurat er blandet, ca. 1 minutt. Hell røren i den forberedte formen.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 25 minutter. Avkjøl helt.
- 55. Pisk kremost, smør og vanilje sammen i en bolle med en elektrisk håndmikser til det er kremaktig. Tilsett gradvis melis og pisk til glatt. Fordel glasuren jevnt over den avkjølte gresskar-kaken; dryss med kanel.