Hello Fresh Mobile Banner
Gresskarbiter med kremostglasur

Gresskarbiter med kremostglasur

oppskrift på deilige gresskarbarrer toppet med kremostglasur. perfekt som dessert eller til kaffebesøk i høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 4 egg
  • 3. 2 kopper hvitt sukker
  • 4. 1 kopp vegetabilsk olje
  • 5. 1 (15 unser) boks med gresskarpuré
  • 6. 2 kopper hvetemel
  • 7. 2 teskjeer bakepulver
  • 8. 2 teskjeer malt kanel
  • 9. 1 teskje natron
  • 10. 3/4 teskje salt
  • 11. 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
  • 12. 1 kopp smør, myknet
  • 13. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 14. 4 kopper melis
  • 15. 1 klype malt kanel, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray en stor langpanne med kokespray.
  2. 22. Pisk egg i en stor bolle med en elektrisk håndmikser til det er skummende; tilsett hvitt sukker, vegetabilsk olje og gresskar. Pisk på middels hastighet til alt er godt blandet, ca. 2 minutter.
  3. 33. Bland mel, bakepulver, 2 teskjeer kanel, natron og salt i en separat bolle. Rør melblandingen inn i eggblandingen på lav hastighet til det akkurat er blandet, ca. 1 minutt. Hell røren i den forberedte formen.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 25 minutter. Avkjøl helt.
  5. 55. Pisk kremost, smør og vanilje sammen i en bolle med en elektrisk håndmikser til det er kremaktig. Tilsett gradvis melis og pisk til glatt. Fordel glasuren jevnt over den avkjølte gresskar-kaken; dryss med kanel.