
Smaragdøya
oppskriften på emerald isle gir en smakfull og enkel dessert inspirert av irland. perfekt for sommer og helårssmaking.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 3 skiver agurk
- 10 ferske tarragonblader
- 1 1/2 unser Dingle Irish pot still gin
- 1/2 unser Bushmills Black Bush irsk whisky
- 3/4 unser Cocchi Americano aperitif
- 1 unser grapefruktjuice
Fremgangsmåte
- 1Tilsett agurk og estragon i blandingsglasset og muddle godt. Tilsett de resterende ingrediensene. Ha i is og rist godt. Sil fint over i et avkjølt cocktailglass.
- 2Tilsett agurk og estragon i blandingsglasset og muddle godt. Tilsett de resterende ingrediensene. Ha i is og rist godt. Sil fint over i et avkjølt cocktailglass.



