Smaragdøya

Smaragdøya

oppskriften på emerald isle gir en smakfull og enkel dessert inspirert av irland. perfekt for sommer og helårssmaking.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 3 skiver agurk
  • 10 ferske tarragonblader
  • 1 1/2 unser Dingle Irish pot still gin
  • 1/2 unser Bushmills Black Bush irsk whisky
  • 3/4 unser Cocchi Americano aperitif
  • 1 unser grapefruktjuice

Fremgangsmåte

  1. 1Tilsett agurk og estragon i blandingsglasset og muddle godt. Tilsett de resterende ingrediensene. Ha i is og rist godt. Sil fint over i et avkjølt cocktailglass.
  2. 2Tilsett agurk og estragon i blandingsglasset og muddle godt. Tilsett de resterende ingrediensene. Ha i is og rist godt. Sil fint over i et avkjølt cocktailglass.