Gresskar-kake II

Gresskar-kake II

oppskrift på pumpkin cake ii, en deilig og enkel gresskar-kake perfekt for høstfeiringer og dessertbordet. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 1 kopp gresskar
  • 1/4 kopp vann
  • 1 teskje malt kanel
  • 4 egg

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm bakeform lett, eller to 23 cm kakeformer.
  2. 2I en stor bolle, bland sammen den gule kakeblandingen, sukker, vegetabilsk olje, gresskar, vann, kanel og egg. Pisk til det er godt blandet. Hell over i bakeformen eller kakeformene.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 45 minutter.