Gresskar-kake II
oppskrift på pumpkin cake ii, en deilig og enkel gresskar-kake perfekt for høstfeiringer og dessertbordet. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 1 kopp gresskar
- 1/4 kopp vann
- 1 teskje malt kanel
- 4 egg
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm bakeform lett, eller to 23 cm kakeformer.
- 2I en stor bolle, bland sammen den gule kakeblandingen, sukker, vegetabilsk olje, gresskar, vann, kanel og egg. Pisk til det er godt blandet. Hell over i bakeformen eller kakeformene.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 45 minutter.





