Hello Fresh Mobile Banner
Kuskuss, tranebær og fetaostsalat

Kuskuss, tranebær og fetaostsalat

oppskrift på en frisk og smakfull couscoussalat med tranebær og fetaost, perfekt for sommeren eller helårsmiddager. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp couscous
  • 2. 1/3 kopp tørkede tranebær
  • 3. 2/3 kopp kokende vann
  • 4. 1/2 agurk, i terninger
  • 5. 2 spiseskjeer smuldret fetaost
  • 6. 2 teskjeer balsamico-vinaigrett, eller etter smak
  • 7. salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg couscous og tranebær i en varmebestandig bolle. Hell over det kokende vannet, og rør med en gaffel. Dekk bollen med plastfolie, og la den stå i 5 til 10 minutter.
  2. 22. Fluff opp couscousen med en gaffel, og vend inn agurk og fetaost. Smak til med balsamico-vinaigrette og salt.