Kuskuss, tranebær og fetaostsalat
oppskrift på en frisk og smakfull couscoussalat med tranebær og fetaost, perfekt for sommeren eller helårsmiddager. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/3 kopp couscous
- 2. 1/3 kopp tørkede tranebær
- 3. 2/3 kopp kokende vann
- 4. 1/2 agurk, i terninger
- 5. 2 spiseskjeer smuldret fetaost
- 6. 2 teskjeer balsamico-vinaigrett, eller etter smak
- 7. salt etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Legg couscous og tranebær i en varmebestandig bolle. Hell over det kokende vannet, og rør med en gaffel. Dekk bollen med plastfolie, og la den stå i 5 til 10 minutter.
- 22. Fluff opp couscousen med en gaffel, og vend inn agurk og fetaost. Smak til med balsamico-vinaigrette og salt.