Sørvestlig hash
oppskrift på southwestern hash - en smakfull og enkel frokostrett med krydret kjøtt, poteter og grønnsaker. perfekt for helgen eller en spesiell anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 pund små røde poteter, skåret i 1/2-tommers terninger
- 2. 1 spiseskje olivenolje
- 3. 1 liten løk, hakket (ca. 1 kopp)
- 4. 1 grønn paprika, hakket (ca. 1 kopp)
- 5. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 1/4 teskje malt spisskummen
- 7. 1/2 teskje tørket oregano
- 8. 1 teskje ancho-chili pulver eller annet chili pulver
- 9. 3 mellomstore tomater, hakket (ca. 2 1/2 kopper)
- 10. 1 boks uten salt tilsatt svarte bønner, drenert og skylt
- 11. Salt og nykvernet svart pepper
- 12. 1/3 kopp hakket fersk koriander
- 13. 4 egg
- 14. Hot saus, til servering
Fremgangsmåte
- 11. Legg potetene i en stor non-stick panne. Dekk med vann, kok opp og kok til potetene er møre, ca. 8 minutter. Sil av vannet og sett potetene til side.
- 22. Tørk pannen med et kjøkkenpapir. Tilsett oljen og varm opp på middels høy varme. Ha i løk og paprika, og kok til grønnsakene har myknet, ca. 6 minutter. Rør inn potetene, hvitløk, spisskummen, oregano og chilipulver. Tilsett tomater og bønner, og la det småkoke i 5 minutter eller til det er gjennomvarmt. Krydre med salt og pepper. Rør inn koriander.
- 33. Fordel hash'en på serveringsfat. Når varmen er slått av, tørk ut pannen igjen. Spray den med matlagingsspray, skru varmen på middels lav, og stek eggene med eggeplommen opp eller over lett. Legg ett egg på hver haug med hash. Server med hot sauce.