
Vaniljeamerikansk smørkrem
Lær hvordan du lager en deilig vanilla american buttercream med denne enkle oppskriften. Perfekt til kaker, cupcakes og desserts.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 2 staver (8 unser) usaltet smør, romtemperert
- 4 kopper melis (en pund eske)
- En klype fint salt
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 til 2 spiseskjeer melk
Fremgangsmåte
- 1Bland smør, sukker og salt i bollen på en kjøkkenmaskin utstyrt med en flatpisker (eller i en stor bolle hvis du bruker en håndholdt elektrisk mikser). Bland på lav hastighet til det er godt blandet. Tilsett vaniljen, øk hastigheten til middels-høy og bland til det er glatt. Juster konsistensen med melk etter behov. Bruk umiddelbart, eller oppbevar i en lufttett beholder i opptil 3 dager i kjøleskapet. La det komme til romtemperatur og bland på middels-høy hastighet til det er glatt.