Grønnsaksbunter med estragon- og sitrusdipp

Grønnsaksbunter med estragon- og sitrusdipp

Lær hvordan du lager deilige grønnsaksbundler med en frisk tarragon-citrusdip. Perfekt for sunn snacks eller forretter, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp gresk yoghurt med helmelk, for eksempel Fage
  • 2 spiseskjeer finhakket fersk estragon
  • 2 teskjeer revet sitronskall (fra 1 stor sitron)
  • 1 spiseskje sitronsaft (fra 1/2 sitron)
  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 1/2 teskje salt
  • 1 gulrot, skrelt og skåret i matchstaver
  • 1 rød paprika, frøet og skåret i matchstaver
  • 1/2 engelsk agurk, skåret i matchstaver
  • 24 ferske gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Til dipp: Visp sammen yoghurt, estragon, sitronskall, sitronsaft, olivenolje og salt i en middels stor bolle. La det stå i minst 5 minutter slik at smakene får sette seg.
  2. 2Til pakkene: Lag små pakker av 1 eller 2 biter av gulrøtter, paprika og agurk. Bind hver pakke rundt ekvator med en av gressløkene, og klipp gressløken til riktig lengde. Server sammen med estragon-sitron-dippen.