
Tapiokapudding
lær hvordan du lager en kremet og smakfull tapioca pudding med vår enkle oppskrift. perfekt som dessert for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 3 1/2 unser stor perletapioka, omtrent 1/2 kopp
- 2 kopper kaldt vann
- 2 1/2 kopper helmelk
- 1/2 kopp kremfløte
- 1 eggeplomme
- 1/3 kopp sukker
- 1 sitron, revet skall
- En klype salt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Legg tapioca i en middels stor blandingsbolle sammen med vannet, dekk til, og la stå over natten.
- 3Sil av vannet fra tapiocaen. Legg tapiocaen i en slow cooker sammen med melk, kremfløte og salt. Kok på høy varme i 2 timer, rør av og til.
- 4I en liten bolle, visp sammen eggeplomme og sukker. Temperer små mengder av tapiocaen inn i eggeblandingen, og tilsett minst 1 kopp. Deretter heller du dette tilbake i resten av tapiocaen i slow cookeren. Tilsett sitrusskallet og rør godt. Kok i ytterligere 15 minutter, rør minst én gang.
- 5Hell puddingen over i en bolle og dekk overflaten med plastfolie. La den avkjøle til romtemperatur i 1 time, før den settes i kjøleskapet til den er helt avkjølt.