Candy Corn Hi-Hat Cupcakes

Candy Corn Hi-Hat Cupcakes

Lær hvordan du lager deilige candy corn hi-hat cupcakes, perfekte for høytider og festlige anledninger. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1 oppskrift på sjokoladekaker til 24 cupcakes
  • 1 oppskrift på smørkrem til 24 cupcakes
  • Gul og oransje matfarging
  • 170 gram semisøt sjokolade (ca. 1 kopp)
  • 1 til 2 spiseskjeer fettfett (shortening)

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: 3 engangsdeigposer eller resealable plastposer
  2. 2Forbered og stek cupcakesene i henhold til oppskriftens anvisninger. La dem avkjøle.
  3. 3Lag smørkremen og del den likt i to boller. Tilsett gul matfarging i den ene bollen og bland godt til fargen er jevn. Sett til side. Ta den andre bollen og del den igjen i to like deler (til frosting). Den ene delen skal få oransje farge; den andre skal forbli hvit.
  4. 4Når du er klar til å montere, legg frostingen i engangsplastposer (eller resealable plastposer). Begynn med den gule frostingen, og klipp omtrent 5 cm fra tuppen av posen. Sprøyt ut en sirkel på toppen av en cupcake. Fyll inn eventuelle hull slik at frostingen blir jevn og glatt. Gjør dette med alle cupcakesene.
  5. 5Deretter tar du den oransje frostingen og klipper av omtrent 5 cm fra tuppen av posen. Sprøyt ut en mindre sirkel oppå den gule frostingen. Gjenta på alle cupcakes. Nå har du ferdig de gule og oransje lagene.
  6. 6Til slutt tar du den hvite frostingen og klipper av omtrent 5 cm fra tuppen av posen. Sprøyt ut en klatt med frosting, og dra hånden opp raskt samtidig som du slipper trykket. Dette skal skape en fin spiss på toppen av cupcakeen. Gjenta på resten av cupcakesene. Sett cupcakesene i kjøleskapet i omtrent en time, eller til frostingen har satt seg.
  7. 7Når cupcakesene har blitt kalde, forbered sjokoladetrekket: Plasser sjokolade og fettstoff i en mikrobølgesikker bolle og varm i ett minutt. Ta ut og rør godt. Hvis sjokoladen ikke er helt smeltet, sett den tilbake i mikrobølgeovnen i 15 sekunder. Ta ut og rør til den er glatt og smeltet. Hell sjokoladen i et drikkeglass med vid åpning, slik at du kan snu cupcakesene opp ned i glasset. La det avkjøle i ca. 15 minutter.
  8. 8Ta cupcakesene ut av kjøleskapet. Ta en cupcake og dypp den med frostingen ned i sjokoladen, helt opp til toppen av cupcake-lokket. Løft opp og la overflødig sjokolade renne av. Sett cupcakeen på et bakepapir. Gjenta med resten av cupcakesene. La sjokoladen stivne, noe som tar bare noen få minutter. Server og nyt de glade ansiktene til de heldige mottakerne.