Hello Fresh Mobile Banner
Mørk sjokoladeganache

Mørk sjokoladeganache

Lær hvordan du lager en silkemyk dark chocolate ganache med denne enkle oppskriften. Perfekt til kaker, desserter og som fyll. En rask og smakfull dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper kremfløte
  • 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 18 unser semisøt sjokolade, hakket i 1/2-unse biter

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp den tykke fløten og smøret i en kjele på 3 liter over middels høy varme. Kok opp. Plasser den semisøte sjokoladen i en bolle av rustfritt stål på 3 liter. Hell den kokende fløten over sjokoladen og la det stå i 5 minutter. Rør til det er glatt.
  2. 2SJOKOLADE-MINT XXX'S
  3. 3Eventyret begynner med å plassere den hakkede sjokoladen i en middels stor bolle. Varm opp fløten, sukkeret og den hakkede mynten i en kjele på 1 ½ liter over middels høy varme, og rør for å løse opp sukkeret; kok opp. Hell umiddelbart den kokende fløten gjennom en sil med middels grovhet over den hakkede sjokoladen. Kast ut mynten. Bruk en visp til forsiktig å røre til fløten og sjokoladen går sammen til en glatt og glinsende masse. Hell blandingen ut på et bakepapirkledd stekebrett med kanter, og bruk en slikkepott av gummi til å fordele sjokoladen ut til kantene. Sett i kjøleskapet i 40 minutter. Ta den sjokolade-mint blandingen ut av kjøleskapet og overfør den til en konditorkopp utstyrt med en middels stjernetipp. Dekk et rent bakepapirkledd stekebrett med bakepapir. Arranger myntbladene på stekebrettet. Form små kaker ved å sprøyte omtrent 1 spiseskje med sjokolade-mint blanding på hvert blad, og skap en spiralformet, konisk form, ca. 2,5 cm høy for hver kake. Sett kakene i kjøleskapet i 30 minutter til de er faste. Oppbevar kakene, godt dekket, i kjøleskapet i opptil en uke.