Cookie Skates

Cookie Skates

Lær hvordan du lager cookie skates, deilige og kreative kjeks som ser ut som skøyter. Perfekt til fest eller som søt dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 rull (16,5 oz størrelse) Pillsbury® kjøleskapskaker med sukker
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 1 beholder (1 lb) kremhvit, klar til å smøres glasur
  • 30 små pepperkaker
  • Grønn dekorasjegel
  • Røde godterispirer

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, smuldre kokiedeggen. Rør eller elt inn melet til det er godt blandet. Form deigen til en 25 cm lang logg; pakk den inn i plastfolie. Frys i 30 minutter.
  2. 2Varm ovnen til 175 grader Celsius. Ta deigen ut av fryseren. Flatt ut deigen i midten med håndtaket på en tresleiv. For å danne støvelform, bruk fingrene til å trykke ut den ene siden av loggen til den er ca. 2 cm tykk. (Se bilde.) Skjær loggen i skiver på 1 cm tykkelse. Plasser skivene på ugreide bakepapir, med 5 cm mellomrom. Trykk dem lett flate med fingrene.
  3. 3Stek i 8 til 11 minutter, eller til kantene er lett gyldne. Fjern umiddelbart fra bakepapiret og legg dem på avkjølingsrist. Avkjøl helt, ca. 15 minutter.
  4. 4Smør glasur på kokiene. Legg en liten mengde glasur langs bunnen av hver kokie; fest pepperkakeklyper for å danne "skøyteskøyter", og brekk av en del av tuppen på den buede enden om nødvendig. Bruk grønn gele til å lage lisser og konturer på skøytene. Pynt skøytene med strøssel.
  5. 5Hopp over pepperkakeklypene og pynt disse smakfulle kokiene som vinterstøvler.