
Cookie Skates
Lær hvordan du lager cookie skates, deilige og kreative kjeks som ser ut som skøyter. Perfekt til fest eller som søt dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 rull (16,5 oz størrelse) Pillsbury® kjøleskapskaker med sukker
- 1/4 kopp hvetemel
- 1 beholder (1 lb) kremhvit, klar til å smøres glasur
- 30 små pepperkaker
- Grønn dekorasjegel
- Røde godterispirer
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, smuldre kokiedeggen. Rør eller elt inn melet til det er godt blandet. Form deigen til en 25 cm lang logg; pakk den inn i plastfolie. Frys i 30 minutter.
- 2Varm ovnen til 175 grader Celsius. Ta deigen ut av fryseren. Flatt ut deigen i midten med håndtaket på en tresleiv. For å danne støvelform, bruk fingrene til å trykke ut den ene siden av loggen til den er ca. 2 cm tykk. (Se bilde.) Skjær loggen i skiver på 1 cm tykkelse. Plasser skivene på ugreide bakepapir, med 5 cm mellomrom. Trykk dem lett flate med fingrene.
- 3Stek i 8 til 11 minutter, eller til kantene er lett gyldne. Fjern umiddelbart fra bakepapiret og legg dem på avkjølingsrist. Avkjøl helt, ca. 15 minutter.
- 4Smør glasur på kokiene. Legg en liten mengde glasur langs bunnen av hver kokie; fest pepperkakeklyper for å danne "skøyteskøyter", og brekk av en del av tuppen på den buede enden om nødvendig. Bruk grønn gele til å lage lisser og konturer på skøytene. Pynt skøytene med strøssel.
- 5Hopp over pepperkakeklypene og pynt disse smakfulle kokiene som vinterstøvler.