Fersk rabarbrapai

Fersk rabarbrapai

oppskrift på fersk rabarbrapai med sprø bunn og syrlig fyll. perfekt for sommerens fruktige kaker. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 kopper hakket rabarbra
  • 1 1/3 kopper hvitt sukker
  • 6 spiseskjeer hvetemel
  • 1 spiseskje smør
  • 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland sukker og mel. Strø en fjerdedel av blandingen over paideigen i paiformen. Legg rabarbraen oppå. Strø resten av sukker og mel over. Fordel små smørbiter på toppen. Legg på toppdeigen.
  3. 3Sett paien på nederste rille i ovnen. Stek i 15 minutter. Skru ned ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og fortsett bakingen i 40 til 45 minutter. Server varm eller kald.