
Parmesan og asparges
Lær hvordan du lager deilige parmesan asparges med enkle steg. Perfekt som forrett eller sunn snacks, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 10 friske aspargesstenger, trimmede
- spray til koking
- 1 spiseskje revet Parmesanost
- 1/8 teskje hvitløkssalt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en bakeplate med matlagingsspray.
- 2Lett dryss asparges med matlagingsspray; legg dem på den forberedte bakeplaten. Bland Parmesanost og hvitløksalt i en liten bolle; sett til side.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 6 minutter; snu aspargesene og fortsett å steke til de er møre, ca. 6 minutter.
- 4Strø Parmesanost over aspargesen.