Parmesan og asparges

Parmesan og asparges

Lær hvordan du lager deilige parmesan asparges med enkle steg. Perfekt som forrett eller sunn snacks, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 10 friske aspargesstenger, trimmede
  • spray til koking
  • 1 spiseskje revet Parmesanost
  • 1/8 teskje hvitløkssalt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en bakeplate med matlagingsspray.
  2. 2Lett dryss asparges med matlagingsspray; legg dem på den forberedte bakeplaten. Bland Parmesanost og hvitløksalt i en liten bolle; sett til side.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 6 minutter; snu aspargesene og fortsett å steke til de er møre, ca. 6 minutter.
  4. 4Strø Parmesanost over aspargesen.