Pat's Dumplings

Pat's Dumplings

lær hvordan du lager deilige dumplings med denne enkle oppskriften fra pat. perfekt for en smakfull forrett eller snack. steg-for-steg guide og tips!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 3 spiseskjeer smørfett
  • 1 teskje salt
  • 1/4 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mel og salt. Skjær smøret inn i mel- og saltsmulene med en kakespade, gaffel eller to kniver. Rør inn vann til en myk deig.
  2. 2På en melet overflate, kjevle ut deigen veldig tynn med en kjevle. Kutt i 2,5 cm brede strimler (jeg bruker en pizzaskjærer, men en skarp kniv fungerer også). Riv av 2,5 cm lange biter av deigen fra disse stripene og slipp dem ned i den småkokende buljongen.
  3. 3Kok i 10 minutter uten lokk, deretter 10 minutter med lokk på. Server med buljongen og kyllingkjøtt, hvis du bruker det.