Hello Fresh Mobile Banner
Enkel chilensk salsa

Enkel chilensk salsa

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull chilesalsa. Perfekt til tacos, grillmat eller som dip. Rask og enkel oppskrift for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje olivenolje
  • 8 tomatillos, fjernet skall
  • 1/2 hvit løk
  • 2 hvitløksfedd, uten skall
  • 3 hele chiles de arbol eller thai-chili, fjernet stilk
  • 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
  • 1 kopp vann
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en stor stekepanne, varm opp oljen over middels høy varme. Tilsett tomatillos,
  3. 3løk, hvitløk og chili. Kok i omtrent 7 minutter til tomatilloskinnene er brune.
  4. 4Skjær forsiktig hvitløksfeddene i biter og overfør blandingen til en blender. Tilsett koriander og 1 kopp vann. Kjør til det er jevnt, ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak. Hell salsaen i en serveringsskål og server.