
Enkel chilensk salsa
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull chilesalsa. Perfekt til tacos, grillmat eller som dip. Rask og enkel oppskrift for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 8 tomatillos, fjernet skall
- 1/2 hvit løk
- 2 hvitløksfedd, uten skall
- 3 hele chiles de arbol eller thai-chili, fjernet stilk
- 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
- 1 kopp vann
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en stor stekepanne, varm opp oljen over middels høy varme. Tilsett tomatillos,
- 3løk, hvitløk og chili. Kok i omtrent 7 minutter til tomatilloskinnene er brune.
- 4Skjær forsiktig hvitløksfeddene i biter og overfør blandingen til en blender. Tilsett koriander og 1 kopp vann. Kjør til det er jevnt, ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak. Hell salsaen i en serveringsskål og server.