
California hvit fersken- og musserende vin-cocktail (også kjent som Bellini)
Oppdag hvordan du lager en forfriskende california white peach og sparkling wine cocktail, også kjent som bellini. Perfekt for sommerens hyggestunder!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1/2 kopp sukker
- 1/2 vaniljestang, delt og frø skrapet
- 2 modne hvite ferskener, skrelt, delt i to, kjernet ut og hakket, pluss én skåret i tynne skiver
- Kaldt, boblende rosévin fra California, etter behov
- Friske myntekvister til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland sukker, ½ kopp vann, vaniljestang og frø i en liten kjele. Kok opp og kok til sukkeret er smeltet. Fjern vaniljestangen, overfør til en bolle, dekk til og sett i kjøleskapet til det er kaldt, omtrent en time.
- 3Bland vaniljesirupen og hakkede ferskner i en foodprocessor og kjør til det er jevnt. Ha litt av puréen i bunnen av fire champagneglass, eller en mugge. Topp med kaldt musserende vin og pynt med skiver av fersken og myntekvister.