Crème brûlée
lær hvordan du lager perfekt creme brulee med denne enkle oppskriften. en deilig, kremet dessert med sprø karamell overflaten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 16 eggeplommer
- 1 kvart tung krem
- 6 unser sukker
- 3 unser ingefærrot, skivet
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle, bland sukker og eggeplommer. I en kjele, kok opp fløte og ingefærrot. Tilsett fløten i eggeplomme- og sukkermiksen, og rør godt. Hell blandingen i en ramekin av ønsket størrelse, plasser den i en ildfast form på 23 x 33 cm, og fyll med vann til det når opp til halvparten av ramekinens høyde. Stek i en forvarmet ovn på 160 °C i omtrent 40 til 45 minutter. Crème brûlée er ferdig når en kakepinne eller tannpirker som settes inn, kommer ut ren.