Kyllingpita med lommer

Kyllingpita med lommer

oppskrift på deilige chicken pita pockets, perfekt for en rask lunsj eller middag. enkelt å lage og fullt av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 Tyson Grilled and Ready brystfileter
  • 2. 3/4 kopp ranch-dressing
  • 3. 1 teskje tørket dill
  • 4. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 5. 1 kopp sopp, ferske, skivet
  • 6. 1 middels løk, tynne skiver, delt i ringer
  • 7. 1 kopp salat, revet
  • 8. 4 store pitabrød, delt i to

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland salatdressing og dill i en liten bolle. Sett til side.
  2. 22. Kok kylling i henhold til pakkens anvisninger. Skjær i terninger.
  3. 33. Varm opp olje i en stor non-stick panne over middels varme. Tilsett sopp og løk; kok i 3 til 5 minutter eller til grønnsakene er møre. Tilsett kylling og rør om.
  4. 44. Serveringsforslag: Fyll pita-brødhalvdelene jevnt med kylling og urter. Topp med salat og dressing. Server med gulrotstaver. Oppbevar rester i kjøleskapet.