
Kyllingpita med lommer
oppskrift på deilige chicken pita pockets, perfekt for en rask lunsj eller middag. enkelt å lage og fullt av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 Tyson Grilled and Ready brystfileter
- 2. 3/4 kopp ranch-dressing
- 3. 1 teskje tørket dill
- 4. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 5. 1 kopp sopp, ferske, skivet
- 6. 1 middels løk, tynne skiver, delt i ringer
- 7. 1 kopp salat, revet
- 8. 4 store pitabrød, delt i to
Fremgangsmåte
- 11. Bland salatdressing og dill i en liten bolle. Sett til side.
- 22. Kok kylling i henhold til pakkens anvisninger. Skjær i terninger.
- 33. Varm opp olje i en stor non-stick panne over middels varme. Tilsett sopp og løk; kok i 3 til 5 minutter eller til grønnsakene er møre. Tilsett kylling og rør om.
- 44. Serveringsforslag: Fyll pita-brødhalvdelene jevnt med kylling og urter. Topp med salat og dressing. Server med gulrotstaver. Oppbevar rester i kjøleskapet.