
Tranebærsaus
Lær hvordan du lager en deilig cranberrisaus som passer perfekt til jul og høytider. En enkel oppskrift på cranberrisaus som vil imponere gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1 pund (4 kopper) ferske tranebær
- 2. 1 1/2 kopper sukker
- 3. 1 kopp vann
- 4. 1 hel appelsin, uskadet, uten frø, og finhakket
- 5. 1/4 teskje malt nellik
- 6. 1/2 kopp most ananas, avrent
- 7. 1/2 kopp hakkede valnøtter
- 8. Et dryss malt kanel
Fremgangsmåte
- 11. Vask tranebærene og sett dem til side.
- 22. Kok opp sukker og vann. Tilsett tranebær, appelsiner og nellikspiker. La det småkoke over høy varme, og rør hyppig, til bærene sprekker. Tilsett knust ananas, valnøtter og kanel, og bland godt. Avkjøl og server.





