
Saras gresskarpai
oppskrift på sara's gresskarpai, perfekt for høstfeiring. enkel å lage, deilig smak og kremet konsistens. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvitt sukker
- 2. 1/2 teskje salt
- 3. 1/2 teskje malt kanel
- 4. 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 5. 1/2 teskje malt ingefær
- 6. 1/2 teskje malt allehånde
- 7. 1/2 teskje malt nellik
- 8. 1 1/2 kopper gresskarpuré
- 9. 1 2/3 kopper kondensert melk
- 10. 2 egg
- 11. 1 (9 tommer) ubakt paibunn
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 22. Bland sukker, salt, kanel, muskat, ingefær, allehånde, nellik, gresskarpuré, kondensert melk og egg; rør til det er jevnt. Hell røren i den forberedte, ustekte paibunnen.
- 33. Stek ved 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit) i 15 minutter, og senk deretter ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Fortsett å steke i omtrent 40 minutter, eller til paien er fast.