Saras gresskarpai

Saras gresskarpai

oppskrift på sara's gresskarpai, perfekt for høstfeiring. enkel å lage, deilig smak og kremet konsistens. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvitt sukker
  • 2. 1/2 teskje salt
  • 3. 1/2 teskje malt kanel
  • 4. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 5. 1/2 teskje malt ingefær
  • 6. 1/2 teskje malt allehånde
  • 7. 1/2 teskje malt nellik
  • 8. 1 1/2 kopper gresskarpuré
  • 9. 1 2/3 kopper kondensert melk
  • 10. 2 egg
  • 11. 1 (9 tommer) ubakt paibunn

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 22. Bland sukker, salt, kanel, muskat, ingefær, allehånde, nellik, gresskarpuré, kondensert melk og egg; rør til det er jevnt. Hell røren i den forberedte, ustekte paibunnen.
  3. 33. Stek ved 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit) i 15 minutter, og senk deretter ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Fortsett å steke i omtrent 40 minutter, eller til paien er fast.