
Blodige knuste glasskoppkaker
oppskrift på bloody broken glass cupcakes, perfekte til halloween eller temafester. enkel å lage og skremmende dekorasjon.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 (18,25 unser) pakke hvit kakeblanding
- 1 kopp vann
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 3 egg
- 1 (16 unser) boks hvit glasur
- Sukkerglass:
- 2 kopper vann
- 1 kopp lys mais sirup
- 3 1/2 kopper hvitt sukker
- 1/4 teskje krem av tartar
- Spiselig blod:
- 1/2 kopp lys mais sirup
- 1 spiseskje maisstivelse
- 1/4 kopp vann, eller mer etter behov
- 15 dråper rød matfarging
- 3 dråper blå matfarging
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg 12 muffinsformer med papirformer i en muffinsform.
- 2Bland kakeblandingen, 1 kopp vann, vegetabilsk olje og egg i en stor bolle. Pisk med en mikser på lav hastighet i 2 minutter. Fordel kakebatteret jevnt i de kledde muffinsformene.
- 3Stek cupcakesene i den forvarmede ovnen til en tannpirker satt inn i midten kommer ut ren, ca. 18 til 22 minutter. Avkjøl helt. Pynt cupcakesene med hvit frosting.
- 4Lag sukker-glasuren. Bland 2 kopper vann, 1 kopp mais sirup, hvitt sukker og krem av tartar i en stor kjele; kok opp. Bruk et sukkertermometer og kok sukkerlagen til den når 150 grader C (300 grader F, hard ball-tilstand), under konstant omrøring. Blandingen vil tykne etter hvert som vannet fordamper. Når sukkeret når 150 grader C, hell det raskt over i en metallbakeplate. La det avkjøle til det er helt stivnet. Bruk en kjøtthammer til å knuse det i "skår" eller biter.
- 5Lag den spiselige blodet. Bland sammen 1/2 kopp mais sirup og maisstivelse i en stor bolle. Rør sakte inn 1/4 kopp vann, og tilsett mer om nødvendig, til sukkerlagen har tyknet til blodets konsistens. Rør inn rød og blå matfarging.
- 6Stikk hver frostingde cupcake med noen skår av det knuste sukker-glasuren. Drypp på dråper av "blod" for å fullføre effekten.