Hello Fresh Mobile Banner
Grillet reker "Lollipop" med krydret mandelsaus

Grillet reker "Lollipop" med krydret mandelsaus

oppskrift på grillede reker i lollipop-stil med en krydret mandelsaus. perfekt for forretter eller sommerbordet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund rockreker
  • 2 sjalottløk
  • 2 thai-bird chili
  • 1 kopp kokosnøtt
  • 1 ss brunt sukker
  • 5 kaffirlimeblader, juliennet
  • Saften av 1 lime
  • Salt og svart pepper etter smak
  • 6 sukkerrørstenger eller sitrongressstenger
  • 1 kopp ristet mandelspåner
  • 1/2 ss sambal
  • 1/4 kopp korianderblader
  • 1/4 kopp thai-basilikum
  • 1 ss fiskesaus
  • Saften av 2 lime
  • 1 ss sukker
  • 1/4 kopp peanøttolje
  • Salt og svart pepper etter smak
  • Vann for å tynne ut
  • Pynt: basilikum, koriander og mandler

Fremgangsmåte

  1. 1I en foodprocessor, kjør alt sammen til en jevn masse. Den skal ha konsistens som kjøttdeig. Form blandingen rundt stilkene. Grill på en varm, oljet grill i omtrent 4 minutter på hver side, eller til den er nesten svartbrent.
  2. 2I en foodprocessor, kjør alt til en jevn puré. Du kan måtte tilsette litt vann for å få puréen glatt. Smak til med krydder. Pynt med basilikum, koriander og mandler.