Fyllig og fruktig Peach Arnold Palmer med et hint av alkohol
Lær hvordan du lager en deilig boozy peach arnold palmer, perfekt for varme sommerdager. Enkel oppskrift med ferske fersken og alkohol. Ideell for sommerfester og avslapning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1 kopp limonade, oppskrift følger
- 1/4 kopp søt te-vodka
- 1/4 kopp ferskenjuice, for eksempel Ceres
- Sitronbåt, til pynt
- 1 kopp agavesirup
- 1 kopp ferskpresset sitronjuice (inkludert litt frø)
Fremgangsmåte
- 1Bland sitronade, søt iste-vodka og fersk saft av fersken over is i et lite hermetikkglass, og rør om. Pynt med en sitronskive.
- 2For å lage agavesirupen, bland agavenektar og 1 kopp vann i en liten kjele. Kok opp og la det koke, rør hyppig, i 5 til 6 minutter. Ta av varmen og la det avkjøle.
- 3Mål opp 3/4 kopp av agavesirupen og ha den i en stor mugge. Tilsett sitronsaft og 5 kopper vann, og rør godt. Smak til, og tilsett mer av agavesirupen om nødvendig. Sett i kjøleskapet til det er avkjølt. (Sett til side eventuelt overskudd av agavesirup for senere bruk.)