Hello Fresh Mobile Banner
Krydret jicamasalat med mandarin og koriander

Krydret jicamasalat med mandarin og koriander

oppskrift på en frisk og krydret jicama salat med søte mandariner og frisk koriander, perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 liten (ca. 450 g) jicama, skrelt og kuttet i 1/4 x 1-tommers staver
  • 2. Saften av 1 appelsin
  • 3. Saften av 1 lime
  • 4. Saften av 1/2 grapefrukt
  • 5. 1/4 teskje salt
  • 6. 1/4 kopp olivenolje
  • 7. 1 rødt eple, kjernet og kuttet i 1/4 x 1-tommers staver
  • 8. 3 mandariner, skrelt og uten innmat, delt i segmenter og halvert
  • 9. 1/2 liten bunt koriander, bare blader, finhakket
  • 10. 1/2 liten arbol-chili, stilket, frøet og malt til pulver
  • 11. 6 lyse innerblader av romaine-salat, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor, ikke-reaktiv bolle, bland jicamaen med appelsin-, lime- og grapefruktjuicen, og tilsett salt. Vend godt sammen og la det stå, dekket, ved romtemperatur i 1 time.
  2. 22. Omtrent 15 minutter før servering, tilsett olivenolje, eple, mandariner og koriander i bollen og vend grundig. Rør i blandingen hver femte til tiende minutt frem til servering. Krydre med malt chili, smak til med krydder og vend igjen før servering.
  3. 3Fyll litt salat i hver salatblad og server.