
Eggs Benedict med canadisk bacon og spinat
Lær hvordan du lager eggs benedict med kanadisk bacon og spinat. En deilig frokostrett som er perfekt for spesielle anledninger eller en helgefrokost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. Herb Roasted Potatoes, oppskrift følger
- 2. 4 engelske muffins, delt
- 3. 5 eggeplommer* (se ansvarsfraskrivelse)
- 4. 1 sitron, presset saft
- 5. 2 spiseskjeer vann
- 6. Salt
- 7. En klype cayennepepper
- 8. 1 pund varm, smeltet smør
- 9. Ekstra jomfru olivenolje
- 10. 8 skiver canadisk bacon
- 11. 1 løk, finhakket
- 12. 1 pakke kokt, frossen spinat, tint og avrente i en sil (press spinaten mot sidene av silen for å få ut så mye vann som mulig)
- 13. 2 spiseskjeer kremfløte
- 14. Salt og nykvernet svart pepper
- 15. 1 spiseskje hvit eddik
- 16. 8 egg
- 17. Persillekvaster, til pynt
- 18. 2 pund røde småpoteter, delt i fire
- 19. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 20. Blader fra 1/4 bunt fersk timian
- 21. Salt
Fremgangsmåte
- 1Foolproof Hollandaise:
- 2For å lage de urimelig enkle urterostede potetene: Fjern dem fra ovnen og dekk til for å holde varmen. Skru opp ovnstemperaturen til grill. Legg engelskmuffins-halvdelene på et stekebrett og brun dem på begge sider under grillen. Ta dem ut og legg dem på en tallerken. Senk ovnstemperaturen til 200 grader Fahrenheit og sett engelskmuffinsene i ovnen for å holde varmen.
- 3For å lage hollandaise:
- 4Kombiner eggeplommer, sitronsaft, vann, salt og cayenne i en blender og kjør til det er lyst og luftig, ca. 1 minutt. Mens blenderen går, hell i det smeltede smøret i en tynn stråle. Smak til med salt og sitronsaft. For å holde sausen varm, sett hele blenderkaret i en bolle med varmt vann; sett til side mens du fullfører retten.
- 5For å varme opp potetene og baconet:
- 6Når potetene er ute av ovnen, varm opp en stor stekepanne med 2 klikk olivenolje over middels høy varme. Tilsett halvparten av baconbaconet og brun på begge sider. Overfør til en tallerken med papirhåndklær. Brun de resterende 4 skivene og legg dem på tallerkenen. Sett baconet i ovnen for å holde det varmt.
- 7For å lage spinatsausen:
- 8Sett pannen tilbake på middels varme. Tilsett 2 klikk olivenolje. Ha i løk og kok til den er myk, ca. 3–5 minutter. Tilsett spinaten og rør godt; kok til den er gjennomvarm, ca. 3–4 minutter. Rør inn fløten og la det småkoke for å redusere. Krydre med salt og pepper.
- 9For å koke eggene:
- 10Sett vannet tilbake til lett småkoking. Tilsett eddik og rør et par ganger med en kjøkkeske. Knekk forsiktig hvert egg i en kopp, og slipp deretter forsiktig 4 egg ned i det småkokende vannet. La dem koke til de er akkurat stivnet, ca. 3–5 minutter.
- 11Montering:
- 12Mens eggene koker, forbered 4 serveringsfat og legg 2 muffinhalvdeler på hver. Legg et stykke bacon på hver halvdel og topp med en skje spinatsaus. Bruk en hullsleiv til å ta opp de pochierte eggene og legg dem oppå spinaten. Gjør det samme med de resterende 4 eggene. Hell den varme hollandaise-sausen over og pynt med en persillekvist. Server med de urterostede potetene.
- 13For å steke potetene:
- 14Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit. Bland potetene med olje og timian, og strø over salt. Fordel potetene på et stekebrett og stek til de er møre og har sprø kanter, ca. 30–40 minutter.