Villruccolasalat og kikertersalat

Villruccolasalat og kikertersalat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull villruccula og kikertersalat. Perfekt for sommermåltidet eller sunn hverdagsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 12 unser vill ruccola
  • 1 middels stor fennikel, delt i to og tynne skiver
  • 1 boks på 15 unser kikerter, drenert, skylt og drenert igjen
  • 1 kopp drue- eller cherrytomater, delt i to
  • 1/4 kopp fersk dill
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss ekstra jomfru olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 unser tynne skiver Parmigiano-Reggiano

Fremgangsmåte

  1. 1Bland arugula, fennikel, kikerter, tomater og dill i en stor, lav bolle. Visp sammen sitronsaft og olivenolje, og smak til med salt og pepper. Vend salaten i dressingen og topp med skivet ost.