Hello Fresh Mobile Banner
Villruccolasalat og kikertersalat

Villruccolasalat og kikertersalat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull villruccula og kikertersalat. Perfekt for sommermåltidet eller sunn hverdagsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 12 unser vill ruccola
  • 1 middels stor fennikel, delt i to og tynne skiver
  • 1 boks på 15 unser kikerter, drenert, skylt og drenert igjen
  • 1 kopp drue- eller cherrytomater, delt i to
  • 1/4 kopp fersk dill
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss ekstra jomfru olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 unser tynne skiver Parmigiano-Reggiano

Fremgangsmåte

  1. 1Bland arugula, fennikel, kikerter, tomater og dill i en stor, lav bolle. Visp sammen sitronsaft og olivenolje, og smak til med salt og pepper. Vend salaten i dressingen og topp med skivet ost.