Hello Fresh Mobile Banner
Grillet kylling Caesar-wrap

Grillet kylling Caesar-wrap

Lær hvordan du lager en smakfull grilled chicken caesar wrap. En perfekt rett for en rask lunsj eller middag, med saftig kylling og crispy salat i en myk tortilla.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvdelar (ca. 225 gram kvar)
  • 1/4 kopp ekstra virgin olivenolje
  • Skallet av 1 sitron (ca. 1 teskje)
  • 1/4 kopp ferskpressa sitronjuice (ca. 2 sitronar)
  • 2 fedd kvitløk, finhakka eller raspa
  • Koshersalt og nykverna svart pepper
  • 1 kopp lett rømme
  • 2 ss revet Parmesan
  • 1 ss ferskpressa sitronjuice (ca. 1/2 sitron)
  • 1 ss Dijon-sennep
  • 2 ts Worcestershire-saus
  • 1 ansjos, smurt med en gaffel til ein pasta
  • 1/2 fedd kvitløk, finhakka eller raspa
  • Koshersalt og nykverna svart pepper
  • 1/2 pint cherrytomatar, delt i fire
  • 1 hjarta romain-salat, hakka i bitestørrelse biter
  • Parmesancroutoner, oppskrift følgjer
  • Fire 12-tommers tortillar med soltørka tomat, rista med litt olje
  • 1/2 fransk baguette, daggamalt, skorpene fjerna og skoren i 1/2-toms terningar (ca. 4 koppar)
  • 2 ss revet Parmesan
  • Koshersalt og nykverna svart pepper
  • 2 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2For kyllingen: Plasser kyllingen i en grunn skål som akkurat rommer dem. Visp sammen olje, sitrusskall, sitronsaft og hvitløk i en liten bolle til det er godt blandet. Hell olje- og sitrusblandingen over kyllingen og vend godt slik at den dekkes. Dekk skålen med plastfolie og sett i kjøleskapet, minst 4 timer og opp til over natten.
  3. 3Forvarm en grillpanne eller utendørsgrill til middels høy varme. Ta kyllingen ut av marinaden og tørk den forsiktig med papir. Krydre med salt og pepper, og grill kyllingen til den er gyllenbrun og gjennomstekt, ca. 12 minutter på hver side. Overfør kyllingen til en tallerken for å avkjøle litt. Skjær kyllingen i tynne skiver på tvers av fibrene og sett til side.
  4. 4For dressingen: Bland rømme, Parmesan, sitronsaft, sennep, Worcestershire-saus, ansjos, hvitløk, salt og pepper i en middels bolle.
  5. 5For byggingen av sandwichen: Legg de skivede kyllingbitene, ½ kopp Caesar-dressing, tomater, romaine og Parmesan-krutonger i en stor bolle. Vend godt slik at det blir jevnt dekket. Fyll hver tortilla med kyllingblandingen.
  6. 6Forvarm ovnen til 190°C (375°F). Ha brød og Parmesan i en stor bolle, og krydre med salt og pepper. Drypp over olje og bland godt. Fordel blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek til den er lett gyllenbrun, ca. 15 minutter.