Hello Fresh Mobile Banner
Brownie-batter-trøfler

Brownie-batter-trøfler

Lær hvordan du lager smakfulle brownie batter truffles med denne enkle oppskriften. Perfekt som søtt lite måltid eller gave.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp semisøte sjokoladebiter
  • 2. 2/3 kopp hvetemel
  • 3. 3 spiseskjeer usøtet kakaopulver
  • 4. 1/4 teskje bakepulver
  • 5. En klype fint salt
  • 6. 1/2 kopp sukker
  • 7. 6 spiseskjeer usaltet smør, romtemperert
  • 8. 1/2 teskje vaniljeekstrakt uten alkohol
  • 9. Melis eller usøtet kakaopulver til å rulle i

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg et bakepapir på et stekebrett. Smelt sjokoladeknappene i en middels stor mikrobølgeovnsikker bolle i mikrobølgeovnen i 30-sekunders intervaller, rør mellom hver gang, til det er smeltet og jevnt, omtrent 1 minutt totalt.
  2. 22. Visp sammen mel, kakaopulver, natron og salt i en middels stor bolle.
  3. 33. Tilsett sukker, smør og vanilje i den smeltede sjokoladen, og pisk med en elektrisk mikser på middels-høy hastighet til det er jevnt. Tilsett melblandingen, og bland på lav hastighet til det er godt innarbeidet. (Slå av mikseren og bruk hendene til å hjelpe til med å blande om nødvendig.)
  4. 44. Ta opp en spiseskje med røre, trill den til jevne baller og legg dem på det forberedte stekebrettet. Ha melis eller kakaopulver på en tallerken. Før servering, rull trøflene i melis eller kakaopulver for å dekke dem. (Trøflene kan oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager.)