
Fudgy pretzelbrownies
Lær hvordan du lager fudgy pretzel brownies med en perfekt kombinasjon av rik sjokolade og salt pretzels. Enkel oppskrift for en smakfull dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- Crisco® Original No-Stick Kokespray
- 1 pakke (19,5 oz.) Pillsbury® Family Size Chocolate Fudge Brownie-blanding
- 1/3 kopp Crisco® Rent Vegetabilsk Olje
- 3 ss. vann
- 2 store egg
- 2 ½ kopper grovt hakkede saltede pretzel-twists, delt
- 1 kopp hakkede saltede peanøtter
- 2/3 kopp Smucker's® Karamellsmakende Topping
- ½ kopp Pillsbury® Creamy Supreme® Sjokoladekrem med fudge-smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Smør en 33 x 23 cm bakeform med non-stick bakepulver. Bland brownie-miks, olje, vann og egg i en stor bolle; rør 50 ganger med en skje. Rør inn 1 kopp hakkede pretzels. Fordel jevnt i den forberedte formen. Stek i 28 til 31 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La avkjøle helt på en avkjølingsrist.
- 2Rør peanøtter, karamellsaus og de resterende 1 1/2 koppene pretzels i en liten bolle til alt er jevnt dekket. Fordel jevnt over de avkjølte brownies.
- 3Plasser glasuren i hjørnet av en plastpose med tettsluttende lokk som rommer 1 liter. Varm i mikrobølgeovnen på høy i 5 sekunder. Klipp et lite hjørne av posen. Begynn i ett hjørne av formen, og drypp jevnt i en venstre-til-høyre bevegelse, og avslutt i motsatt hjørne av formen. Sett i kjøleskapet i 5 minutter, eller til glasuren har stivnet. Server umiddelbart.
- 4Best når den serveres samme dag.