Hello Fresh Mobile Banner
Fudgy pretzelbrownies

Fudgy pretzelbrownies

Lær hvordan du lager fudgy pretzel brownies med en perfekt kombinasjon av rik sjokolade og salt pretzels. Enkel oppskrift for en smakfull dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Crisco® Original No-Stick Kokespray
  • 1 pakke (19,5 oz.) Pillsbury® Family Size Chocolate Fudge Brownie-blanding
  • 1/3 kopp Crisco® Rent Vegetabilsk Olje
  • 3 ss. vann
  • 2 store egg
  • 2 ½ kopper grovt hakkede saltede pretzel-twists, delt
  • 1 kopp hakkede saltede peanøtter
  • 2/3 kopp Smucker's® Karamellsmakende Topping
  • ½ kopp Pillsbury® Creamy Supreme® Sjokoladekrem med fudge-smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Smør en 33 x 23 cm bakeform med non-stick bakepulver. Bland brownie-miks, olje, vann og egg i en stor bolle; rør 50 ganger med en skje. Rør inn 1 kopp hakkede pretzels. Fordel jevnt i den forberedte formen. Stek i 28 til 31 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La avkjøle helt på en avkjølingsrist.
  2. 2Rør peanøtter, karamellsaus og de resterende 1 1/2 koppene pretzels i en liten bolle til alt er jevnt dekket. Fordel jevnt over de avkjølte brownies.
  3. 3Plasser glasuren i hjørnet av en plastpose med tettsluttende lokk som rommer 1 liter. Varm i mikrobølgeovnen på høy i 5 sekunder. Klipp et lite hjørne av posen. Begynn i ett hjørne av formen, og drypp jevnt i en venstre-til-høyre bevegelse, og avslutt i motsatt hjørne av formen. Sett i kjøleskapet i 5 minutter, eller til glasuren har stivnet. Server umiddelbart.
  4. 4Best når den serveres samme dag.