Hello Fresh Mobile Banner
Røde kjøtt-chili enchiladas

Røde kjøtt-chili enchiladas

oppskrift på smakfulle red meat chili enchiladas. perfekt for en rask og tilfredsstillende middag. prøv denne enkle oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 2. 12 (15 cm) mais tortillas
  • 3. 1/2 pund rødt kjøtt chili, revet, oppskrift følger
  • 4. 2 kopper chilisaus, oppskrift følger
  • 5. 280 gram Jack-ost, revet
  • 6. 1 kopp finhakket hvit løk
  • 7. 1/2 kopp hakkede korianderblader
  • 8. 1 kopp meksikansk crema
  • 9. 1 kopp smuldret Cotija-ost
  • 10. 3 hvite løk, delt i fire
  • 11. 8 tomatillos, skrellet og vasket
  • 12. 4 romatomater, delt i fire
  • 13. 8 hvitløksfedd, skrellet
  • 14. 1/2 pund ancho-chili
  • 15. 1/2 pund guajillo-chili
  • 16. 2 kopper varmt vann, til å bløtlegge chilibladene
  • 17. 1 liter kyllingkraft
  • 18. 1 ss spisskummenfrø
  • 19. 1 ss korianderfrø
  • 20. 1 ss sennepsfrø
  • 21. 1/4 kopp ekstra jomfrolivolje
  • 22. 900 gram flank steak

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en liten stekepanne, varm opp oljen over middels varme til den er varm, men ikke røykende.
  3. 3Bruk tang, dypp mais-tortillasene én om gangen i oljen i 5 sekunder for å myke dem opp.
  4. 4Ta tortillaene ut av oljen og la overflødig olje renne av.
  5. 5Legg dem på et fat dekket med kjøkkenpapir for å absorbere oljen mens de avkjøles.
  6. 6Når de er avkjølt nok til å håndteres, tar du én tortilla av gangen og bygger enchiladasene.
  7. 7Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  8. 8Legg en liten mengde av den revne kjøttet (ca. 1/4 kopp), en spiseskje Jack-ost, en spiseskje løk, og en liten mengde hakket koriander på hver tortilla og rull dem sammen for å lukke dem.
  9. 9I en lav, 3-liters ildfast form, dekk bunnen med 1 kopp chilisaus.
  10. 10Legg tortillaene med sømmen ned i ett lag i formen.
  11. 11Hell den resterende koppen med saus over enchiladasene og dekk dem med resten av Jack-osten.
  12. 12Stek enchiladasene til osten er smeltet og boblende, ca. 15 til 20 minutter.
  13. 13Strø over resten av korianderen og server med meksikansk crème og Cotija-ost.
  14. 14På et stekebrett eller en bakeplate, legg løk, tomatillos, tomater og hvitløk, og drypp med olivenolje.
  15. 15Plasser under grillen og la grønnsakene bli brent, ca. 5 til 7 minutter.
  16. 16Pass på dem; du vil ha dem brent, men ikke brent opp.
  17. 17I en tørr, tungbunnet stekepanne, rist chiliene til de er myke og aromatiske.
  18. 18Ta chiliene ut av pannen, fjern stilk og frø, og legg dem i en bolle med varmt vann for å myke dem opp.
  19. 19Tilsett de utbløtte chiliene, de grillede grønnsakene og kyllingkraften i en blender.
  20. 20Kjør blandingen til den er veldig glatt.
  21. 21Hvis blandingen er for tykk, kan du tynne den ut med litt av chilisausen fra bløtleggingen.
  22. 22Smak til med salt og pepper, etter behov.
  23. 23I den samme stekepannen som du ristet chiliene, rist krydderne til de er aromatiske, ca. 2 til 3 minutter, og mal dem deretter i en krydderkvern.
  24. 24I en bolle, bland de malte krydderne med 1/4 kopp extra virgin olivenolje for å lage en pasta.
  25. 25Gni denne pastaen inn i flankesteken og la den marinere i 30 minutter.
  26. 26Etter 30 minutter, krydre steken med salt og pepper etter smak.
  27. 27Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  28. 28Forvarm en grill eller en grillpanne på middels høy varme.
  29. 29Grill flankesteken i 3 minutter på hver side for å brenne den lett.
  30. 30Legg steken i en stekeplate, hell chilisausen over, og dekk pannen med aluminiumsfolie.
  31. 31Sett pannen i ovnen og stek i 1 time.
  32. 32Ta steken ut av pannen, riv kjøttet i biter, og sett sausen til side.