
Spinat- og lycheesalat
oppskriften på spinach and lychee salad er lett å lage og perfekt for en frisk sommerlunsj eller forrett. lær hvordan du lager denne smakfulle salaten enkelt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/3 kopp asiatisk vinaigrette (anbefalt: Newman's Own)
- 2 spiseskjeer sirup fra hermetiske lychees
- 1 vårløk, finhakket
- 1/2 teskje rød pepperflak
- 1 teskje sesamfrø
- 1 (250 g) pakke babyspinat (anbefalt: Fresh Express)
- 1 (225 g) boks med skivede vannkastanjer, avrent og væsken beholdt (anbefalt: La Choy)
- 1/2 (565 g) boks med lychees i sirup, juicen beholdt (anbefalt: Golden Star)
- 1/4 kopp ekte baconcrumble
- 2 store hardkokte egg, skrelte og delt i fire
Fremgangsmåte
- 1I en krukke eller lukket beholder blander du vinaigrette og 2 spiseskjeer av den reserverte lychee-saften, vårløk, rød pepperflak og sesamfrø. Rist godt; sett til side.
- 2Tilsett spinat og vannkastanjer i en stor bolle. Ha i dressingen og vend forsiktig. Topp med lycheer, baconbiter og egg.