Hello Fresh Mobile Banner
Ingen-ristede iskrem tre måter

Ingen-ristede iskrem tre måter

Lær hvordan du lager deilig no-churn iskrem på tre ulike måter. Enkelt, raskt og perfekt for sommeren! Oppdag ulike smaker og teknikker i denne oppskriften.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp søtet kondensert melk
  • 3/4 kopp sjokolade- og hasselnøttspredning, for eksempel Nutella
  • 2 kopper kremfløte
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • En klype flakete havsalt
  • 1/2 kopp melk eller mørk sjokoladebiter
  • 2 kopper ferske eller frosne blåbær
  • 2 spiseskjeer honning
  • 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 1/4 kopp chiafrø
  • 2 kopper kremfløte
  • 1 kopp søtet kondensert melk
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • En klype flakete havsalt
  • 2 1/4 kopper kremfløte
  • 1 til 2 spiseskjeer tørket lavendel, avhengig av smak
  • 5 modne fersken, grovhakket
  • 1/4 kopp honning
  • 2 spiseskjeer smør, kuttet i terninger
  • 1 kopp søtet kondensert melk
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2For den saltede sjokolade-hasselnøttchipsen: Tilsett den søtede kondenserte melken og sjokolade-hasselnøttspredningen i bollen på en kjøkkenmaskin utstyrt med visp (eller bruk en håndholdt elektrisk mikser) og pisk til glatt og godt blandet. Tilsett kremfløten, vaniljen og saltet. Pisk til det dannes stive topper. Rør inn sjokoladebitene. Fordel iskremen i en frysesikker beholder og frys i 6 timer eller over natten.
  3. 3For blåbær-chia-marmeladen: Bland blåbærene, honningen og sitronsaften i en liten kjele og kok opp. Kok, mens du moser bærene med en gaffel av og til, til blåbærene sprekker, ca. 5 til 8 minutter. Rør inn chiafrøene og skru ned varmen, og la det småkoke til det tykner, ca. 5 minutter. Ta av varmen, og rør inn 1/3 til 1/2 kopp vann etter behov for å tynne ut marmeladen litt. La det avkjøle i minst 15 minutter.
  4. 4Tilsett kremfløten, den søtede kondenserte melken, vaniljen og saltet i bollen på en kjøkkenmaskin utstyrt med visp (eller bruk en håndholdt elektrisk mikser). Pisk til det dannes stive topper. Bruk en slikkepott til å sirkle inn blåbærmarmeladen, slik at det blir hvite striper og en swirled blåbær-iskrem. Fordel iskremen i en frysesikker beholder og frys i 6 timer eller over natten.
  5. 5For fersken-honning-lavendel: Tilsett 1/2 kopp av kremfløten i en liten sausekjele og kok opp. Ta av varmen og rør inn lavendelen. Dekk til og la det trekke i 10 minutter, deretter sil gjennom en finmasket sil; kast lavendelen. Overfør til kjøleskapet for å avkjøle helt, minst 2 timer.
  6. 6Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Dekk et stekebrett med bakepapir. Tilsett fersken, honning og smør, og vend godt sammen. Stek til ferskenene har karamellisert, ca. 30 til 35 minutter. La det avkjøle.
  7. 7Til den avkjølte lavendel-kremfløten, den søtede kondenserte melken, vaniljen og de resterende 1 3/4 koppene kremfløte i bollen på en kjøkkenmaskin utstyrt med visp. Pisk til det dannes stive topper. Vend forsiktig inn ferskenene. Fordel iskremen i en frysesikker beholder og frys i 4 timer eller over natten.