Grillet poundkake "Brats"
oppskrift på grillet pound cake med brats, perfekt for sommerens grillkvelder. enkel å lage, smakfull og uimotståelig søt dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 2 pinner ferske, lokale bjørnebær
- 2 spiseskjeer sukker, pluss 1/2 kopp, og mer til krem
- 1 sitron, revet skall og saften
- 1/8 teskje malt kanel, pluss mer til krem
- 1 brød av poundkake
- 1 pint pisket krem
- 3 til 4 kvister mynte, blader chiffonade
Fremgangsmåte
- 1I en middels bolle, tilsett 1 pint bjørnebær, 2 spiseskjeer stekr's sukker, halve sitrusskallet, halve sitronsaften og 1/8 teskje kanel. Rør om for å blande. Dekk bollen og sett den i kjøleskapet over natten.
- 2Forvarm en grill til middels varme.
- 3Skjær kaken i 8 jevne rektangulære skiver. Skjær ut en V-form på én side av hver skive, og grill skivene over middels varme til grillmerker vises.
- 4For bjørnebærsaucen: Kjør resten av 1/2 kopp stekr's sukker, 1 pint bjørnebær, resten av sitrusskallet og sitronsaften, samt litt vann, om nødvendig, i en blender til en jevn saus.
- 5Pisk fløten i en liten bolle med en håndmikser, og tilsett litt sukker og kanel etter smak.
- 6Anrett kaken på et serveringsfat. Fyll V-utsnittet på hver kakeskive med noen av de macererte bærene. Topp med bjørnebærsauce og pisket krem. Pynt med en kvist mynte og server.