Høytidsinspirert tranebær- og eplesaus

Høytidsinspirert tranebær- og eplesaus

Lær hvordan du lager en deilig og enkel holiday cranberry applesauce, perfekt som tilbehør til høst- og julemåltider. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 3 pund kokte epler, som McIntosh eller Rome, kjernet og skåret i skiver (ikke skrellet)
  • 2. 1 ½ kopper tranebærjuicecocktail
  • 3. 2/3 kopp røde kanelgodteri (finnes i kakepynt-området)

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte, bland alle ingrediensene. Kok opp. Kok over middels varme, dekket, i 15 minutter.
  2. 22. Skru ned varmen; la det småkoke til eplene er veldig myke, omtrent 20 minutter. La det avkjøle litt. Overfør til en food processor med knivbladet; kjør til det er jevnt. Server varm, kald eller romtemperert.