
Grillede hvite California-ferskner med mandel- og myntesaus
oppskrift på grillede hvite california-peach med mandel- og myntesaus. en frisk og smakfull dessert perfekt for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp skinnede mandler
- 1/2 kopp ferske mynteblader, godt pakket, pluss mer til pynt
- 1/4 kopp honning
- 6 hvite ferskener, nesten modne, delt i to og uten stein
- 2 spiseskjeer rapsolje
- 1 kopp mascarponeost
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland mandlene, mynten og honningen i en foodprocessor og kjør til det er jevnt.
- 3Forvarm grillen til høy varme for direkte grilling.
- 4Pensle den kuttede siden av ferskenene med rapsolje og grill til de er gyldne og karamelliserte, omtrent 1 1/2 minutt. Vend dem og fortsett å grille til de er gjennomvarme, omtrent 1 minutt til.
- 5Legg halvdelene på et fat, med den kuttede siden opp.
- 6Fyll gropene i steinene med litt pesto, og topp med en liten klatt mascarpone.
- 7Pynt med riflete mynteløv og server umiddelbart.