Grillede hvite California-ferskner med mandel- og myntesaus

Grillede hvite California-ferskner med mandel- og myntesaus

oppskrift på grillede hvite california-peach med mandel- og myntesaus. en frisk og smakfull dessert perfekt for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp skinnede mandler
  • 1/2 kopp ferske mynteblader, godt pakket, pluss mer til pynt
  • 1/4 kopp honning
  • 6 hvite ferskener, nesten modne, delt i to og uten stein
  • 2 spiseskjeer rapsolje
  • 1 kopp mascarponeost

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland mandlene, mynten og honningen i en foodprocessor og kjør til det er jevnt.
  3. 3Forvarm grillen til høy varme for direkte grilling.
  4. 4Pensle den kuttede siden av ferskenene med rapsolje og grill til de er gyldne og karamelliserte, omtrent 1 1/2 minutt. Vend dem og fortsett å grille til de er gjennomvarme, omtrent 1 minutt til.
  5. 5Legg halvdelene på et fat, med den kuttede siden opp.
  6. 6Fyll gropene i steinene med litt pesto, og topp med en liten klatt mascarpone.
  7. 7Pynt med riflete mynteløv og server umiddelbart.