Sprø sjokoladebiter

Sprø sjokoladebiter

Lær hvordan du lager deilige crunchie chocolate chippers med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 3 ½ kopper hvetemel
  • 2 teskjeer natron
  • 1 teskje salt
  • 1 kopp margarin
  • 1 kopp brunt sukker
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje melk
  • 1 kopp havregryn
  • 1 kopp knuste maisflak med sukkerfrosting
  • 2 kopper semi-søte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør bakepapir. Bland sammen mel, natron og salt; sett til side.
  2. 2I en stor bolle, krem sammen margarin, brunt sukker og hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn eggene, ett av gangen, deretter rører du inn vanilje, vegetabilsk olje og melk. Bland inn melet før du vender inn havregryn, frokostkorn og sjokoladebiter. Sett deigen med skjeer på det forberedte bakepapiret.
  3. 3Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen. La småkakene avkjøle på bakepapiret i 5 minutter før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøle helt.