Hello Fresh Mobile Banner
Sennep- og vårløkpotetsalat

Sennep- og vårløkpotetsalat

oppskrift på en frisk og smakfull potetsalat med sennep og gressløk, perfekt for sommermåltider og grillfester

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 pund nye poteter, kokt og skåret i 1/4-tommers tykke skiver
  • 2. 4 grønne løk, tynne skiver
  • 3. 1 kopp majones
  • 4. 3 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 5. 3 spiseskjeer grovkornet sennep
  • 6. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 7. 3 spiseskjeer hvitvinseddik
  • 8. 1/4 kopp hakket persille
  • 9. Salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser de varme potetene og den grønne løken i en stor bolle. Visp sammen majones, sennep, hvitløk, eddik og persille, og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og vend forsiktig sammen til alt er godt blandet.