Sennep- og vårløkpotetsalat
oppskrift på en frisk og smakfull potetsalat med sennep og gressløk, perfekt for sommermåltider og grillfester
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 pund nye poteter, kokt og skåret i 1/4-tommers tykke skiver
- 2. 4 grønne løk, tynne skiver
- 3. 1 kopp majones
- 4. 3 spiseskjeer Dijon-sennep
- 5. 3 spiseskjeer grovkornet sennep
- 6. 2 hvitløksfedd, finhakket
- 7. 3 spiseskjeer hvitvinseddik
- 8. 1/4 kopp hakket persille
- 9. Salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Plasser de varme potetene og den grønne løken i en stor bolle. Visp sammen majones, sennep, hvitløk, eddik og persille, og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og vend forsiktig sammen til alt er godt blandet.