
Verdens beste sjokoladebrownies
oppskrift på de beste sjokoladebrownies du noen gang har smakt. Enkel å lage, perfekt for enhver anledning. Oppdag hemmeligheten bak perfekte brownies i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp usaltet smør
- 2. 85 gram av beste kvalitet halv-søt sjokolade, finhakket
- 3. 1 kopp sukker
- 4. 1/2 kopp kvalitetskakao pulver
- 5. 1/2 kopp mascarponeost, myknet
- 6. 3 egg
- 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 8. 1/2 kopp hvetemel
- 9. 1/4 teskje fint salt
- 10. Ganache, oppskrift følger
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: en vekt på en unse
- 22. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Smør en 20 x 20 cm (8 x 8 tommer) kvadratform og sett til side.
- 33. I en liten kjele, smelt smøret og la det nesten koke opp. Legg den hakkede sjokoladen i en stor bolle. Hell det varme smøret over sjokoladen og la det stå i 30 sekunder. Rør til det er helt smeltet. Sikt inn sukker og kakaopulver. Pisk inn mascarpone, egg og vanilje, og bland til jevnt. Vend forsiktig inn mel og salt i røren.
- 44. Hell røren i den forberedte bakeformen og jevn ut overflaten. Stek i 45 til 50 minutter, eller til en trepinne satt inn i midten kommer ut ren. La avkjøle i 10 til 15 minutter.
- 55. Smør den varme ganachen over browniesene. La ganachen sette seg helt før du skjærer i firkanter.
- 66. 170 gram (6 unse) av beste kvalitet mørk sjokolade, finhakket
- 77. 90 ml (6 ss) kremfløte
- 88. 45 gram (3 ss) usaltet smør
- 99. Legg sjokoladen i en stor bolle og sett til side. Varm opp kremfløten og smøret til akkurat under kokepunktet i en liten kjele over middels varme. Hell den varme blandingen over sjokoladen og la det stå i 30 sekunder. Rør til det er glatt.
- 1010. Ganachen bør brukes til å smøre mens den er varm.