Hello Fresh Mobile Banner
Tysk sjokoladekrem-trykk-kjeks

Tysk sjokoladekrem-trykk-kjeks

prøv denne enkle oppskriften på german chocolate thumbprint cookies, perfekte til jul eller når du vil ha noe søtt og smakfullt. lett å lage og perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 32 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Topping:
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 kopp kondensert melk
  • 4. 1/2 kopp smør
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 3 eggeplommer, pisket
  • 7. 1 1/2 kopper kokosflak
  • 8. 1 1/2 kopper hakkede pekannøtter
  • 9. Kokie:
  • 10. 1 (ca. 520 gram) pakke tysk sjokoladekakeblanding
  • 11. 1/3 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en tykk gryte på 2 liter, bland sukker, melk, 1/2 kopp smør, vanilje og eggeplomme. Bland godt. Kok opp på middels varme i 10 til 13 minutter, eller til det tykner og bobler. Rør hyppig. Rør inn kokos og pekannøtter. Ta av varmen og avkjøl til romtemperatur.
  3. 33. Sett til side 1 1/4 kopper av toppingen til pynt, og legg den til side. I en stor bolle, bland kakeblandingen, det smeltede smøret og resten av toppingen. Rør for hånd til det er godt fuktet. Form deigen til 1 tommels store baller. Plasser dem med 2 tommers mellomrom på en uforet bakeplate. Bruk fingeren til å lage en fordypning i midten av hver ball. Fyll hver fordypning med 1/2 teskje av den reserverte toppingen.
  4. 44. Stek i 10 til 13 minutter i den forvarmede ovnen. La kokiene avkjøle på bakeplaten i 5 minutter før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøle helt.