Hello Fresh Mobile Banner
Cream Cheese Alfredo-saus

Cream Cheese Alfredo-saus

Lær hvordan du lager en rik og kremet cream cheese alfredo saus. Perfekt til pasta eller som saus til kjøttretter. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer smør
  • 2 portobellohatter, tynne skiver
  • 1 (225 gram) pakke kremost
  • 1/2 kopp smør
  • 1 1/2 kopper melk
  • 170 gram revet Parmesanost, eller etter smak
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 1 spiseskje finhakket fersk basilikum
  • malt hvit pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp 2 spiseskjeer smør i en stekepanne over middels varme. Rør inn sopp; kok og rør til den er myk, ca. 5 minutter. Sett til side.
  2. 2I mellomtiden smelter du kremost og 1/2 kopp smør i en kjele over middels varme, og rører av og til. Rør inn melk og Parmesanost, og bland til det er jevnt. Tilsett hvitløk, basilikum og hvit pepper. La det småkoke i 5 minutter, og fjern deretter hvitløken. Rør inn de kokte soppene før servering.