
Mint smørkrem med mørk sjokoladetrekk
Lær hvordan du lager en deilig mint buttercream frosting med mørk sjokoladeglasur. Perfekt til kaker og desserter, enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 4 kopper melis
- 2. 2. 1/2 kopp smør, myknet
- 3. 3. 1/8 teskje salt
- 4. 4. 1 teskje peppermynteekstrakt
- 5. 5. 4 spiseskjeer melk
- 6. 6. 2 (1 unse) plater usøtet sjokolade
- 7. 7. 2 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, pisk 1 1/3 kopper sukker sammen med 1/2 kopp smør eller margarin, og salt. Bland inn ekstrakt, 2 spiseskjeer melk og resten av sukkeret i røren. Tilsett gradvis resten av melken og rør til ønsket konsistens for å smøre kaken.
- 22. Smelt og rør sammen usøtet sjokolade og 2 spiseskjeer smør eller margarin i mikrobølgeovn eller i et vannbad. Dobbel denne glasuren hvis ønskelig.
- 33. Pynt kaken med frosting. Lag en skålformet dekorasjon langs den øverste kanten av kaken for å hindre at glasuren renner ned. Hell glasuren over toppen av kaken. Sett den i kjøleskapet til glasuren har stivnet.