
Grillede pierogier og kielbasa
oppskrift på grillede pierogies og kielbasa, perfekt for sommergrilling. enkel å lage, smakfull og mettende rett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kielbasa (svinekjøtt eller kalkun), delt i 4 biter
- 2 ss fullkorns sennep
- 2 ss eplecidereddik
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 1 stor hvit løk, delt i 6 båter
- 1 pund frosne potet- og cheddar-pierogier (ikke tint)
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 1/4 kopp grovhakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en grill til middels varme. Grill kielbasaen, vend den underveis, til den er merket, ca. 8 til 10 minutter. Overfør den til et stekebrett eller et fat.
- 2I mellomtiden visp sammen sennep og eddik i en stor bolle. Rør sakte inn 2 spiseskjeer olivenolje til dressingen er glatt.
- 3Vend løk og pierogies i resten av olivenoljen, ca. 2 spiseskjeer, og krydre med salt og pepper. Grill, med lokk, til pierogiene er tint og løken begynner å mykne, ca. 5 minutter. Vend pierogies og løk og fortsett å grille, med lokk, til pierogiene er gjennomvarme og løken er mør, ytterligere 4 til 6 minutter. Overfør til stekebrettet eller fatet.
- 4Skjær kielbasaen i biter og legg dem i bollen med sennepsdressingen. Grovhakk løken og tilsett i bollen sammen med pierogies og persille. Krydre med salt og pepper og vend forsiktig. Fordel i dype skåler.
- 5Fotograf: Antonis Achilleos