S'mores-popcorn
lag deilige s'mores popcorn med sjokolade og marshmallows. perfekt som søtt snacks til helgen eller festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1/2 kopp popcornkjerner
- 2 spiseskjeer smør, smeltet
- 1/2 teskje salt
- 5 grahamkjeks, knust til fine smuler (ca. 1/2 kopp)
- 1 kopp mini marshmallows
- 1/2 kopp bittersøt sjokoladechips, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp en stor kjele på høy varme i 3 minutter. Tilsett olje og popcornkjerner, og dekk kjelen med lokk. Kok, rist kjelen ofte, til du begynner å høre popping. Kok på høy varme i ett minutt til, senk deretter varmen til middels og fortsett å koke, rist kjelen, til popping begynner å avta.
- 3Slå av varmen og hell popcornet over i en stor bolle. Vend inn det smeltede smøret, salt og grahamkjeks-smuler. Tilsett marshmallows og vend igjen. Fordel blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og drypp over sjokoladen. Vend forsiktig for å blande. La det stå til sjokoladen har stivnet, ca. 1 time. Oppbevar i en lufttett beholder.