
Krydret og søt mangosalsa
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull hot and sweet mango salsa. Perfekt som tilbehør til grillmat eller som dipp. Rask og enkel oppskrift for sommeren!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 stor oransje
- 2. 1 stor moden mango, skrelt, uten stein, kuttet i 1/4-tommers biter
- 3. 1/4 kopp kokosflak, søtet
- 4. 1/4 kopp hakket rød løk
- 5. 1/4 kopp hakket frisk koriander
- 6. 2 spiseskjeer finhakket, frøet jalapeñopepper
- 7. 2 spiseskjeer fersk limejuice
- 8. En klype cayennepepper (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Skrell og fjern det hvite pithet fra appelsinen. Kutt appelsinen i 1/4-tommers biter. Legg dem i en middels stor bolle. Tilsett alle de resterende ingrediensene i samme bolle. Krydre salsaen med salt og pepper etter smak; vend forsiktig for å blande. (Kan lages 2 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
- 22. Skrell og fjern det hvite pithet fra appelsinen. Kutt appelsinen i 1/4-tommers biter. Legg dem i en middels stor bolle. Tilsett alle de resterende ingrediensene i samme bolle. Krydre salsaen med salt og pepper etter smak; vend forsiktig for å blande. (Kan lages 2 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)