
Fyllet sole
oppskriften på stuffed sole er perfekt for en deilig middagsopplevelse. lær hvordan du lager en smakfull fylld fisk med enkle ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss sitronsaft
- 2 ss tynne skiver av grønn løk
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/4 kopp tørr hvitvin
- 4 (170 gram) filéer av sole
- 1/4 pund kokte salatreker
- salt etter smak
- nykvernet svart pepper etter smak
- 1/4 teskje paprika
- 2 ss smør
- 1 ss hvetemel
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, bland sitronsaft, grønn løk, hvitløk og vin. Sett til side.
- 2Legg filetene flatt, og fordel rekene jevnt over en stripe på den ene enden av hver filet. Rull opp rundt rekene, og fest med en tannpirker. Plasser i en ildfast form. Krydre etter smak med salt, pepper og paprika. Hell sitronsaften og blantingen over fisken. Dekk til.
- 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 25 minutter.
- 4Når filetene nesten er ferdige, lag sausen. I en liten kjele, smelt smør over middels varme. Rør inn mel. Overfør fisken til et serveringsfat, og hold den varm. Hell saften fra pannen i smør- og melblandingen; kok opp og rør til det tykner. Hell over torsken, og server.