Fyllet sole

Fyllet sole

oppskriften på stuffed sole er perfekt for en deilig middagsopplevelse. lær hvordan du lager en smakfull fylld fisk med enkle ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss tynne skiver av grønn løk
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/4 kopp tørr hvitvin
  • 4 (170 gram) filéer av sole
  • 1/4 pund kokte salatreker
  • salt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak
  • 1/4 teskje paprika
  • 2 ss smør
  • 1 ss hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland sitronsaft, grønn løk, hvitløk og vin. Sett til side.
  2. 2Legg filetene flatt, og fordel rekene jevnt over en stripe på den ene enden av hver filet. Rull opp rundt rekene, og fest med en tannpirker. Plasser i en ildfast form. Krydre etter smak med salt, pepper og paprika. Hell sitronsaften og blantingen over fisken. Dekk til.
  3. 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 25 minutter.
  4. 4Når filetene nesten er ferdige, lag sausen. I en liten kjele, smelt smør over middels varme. Rør inn mel. Overfør fisken til et serveringsfat, og hold den varm. Hell saften fra pannen i smør- og melblandingen; kok opp og rør til det tykner. Hell over torsken, og server.