Sausage- og eggmuffins

Sausage- og eggmuffins

Lær hvordan du lager sausage and egg jeffmuffins, en deilig og enkel frokostrett perfekt for travle morgener. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • Non-stick koke spray, til å spraye pannen
  • 1/4 kopp kremfløte
  • 12 store egg
  • 1 1/2 teskjeer havsalt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 1 kopp revet moden Cheddar
  • 1 pakke sylindrisk svinefrokostpølse, delt i 12 burgere
  • 12 engelske muffins, lett ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Spray en 23x33 cm stor bake- eller jelly roll-panne godt med non-stick matlagingsspray.
  3. 3Bland kremfløte og egg i en stor bolle og visp til det er godt blandet. Tilsett litt salt og pepper og visp igjen. Hell eggeblandingen over den forberedte pannen og plasser forsiktig i ovnen. Stek i 6 til 7 minutter, deretter strø over osten og stek videre til eggene er stivnet, men ikke har fått farge, i ytterligere 6 til 7 minutter. Skjær i 12 like store firkanter. Sett til side.
  4. 4I mellomtiden, i en 30 cm stor stekepanne over middels varme, legg i pølseburgerne og trykk dem ned til de er "knust". Stek til de er lett brent og ikke lenger rosa i midten, ca. 5 minutter på hver side. Ta burgerne ut og la dem renne av på et fat med papirhåndkle.
  5. 5For å lage sandwichene, legg en skive egg og pølse i bunnen av hver engelskmuffin og dekk med toppen av engelskmuffinen. Gjenta med resten av ingrediensene. Pakk hver enkelt sandwich tett inn i plastfolie, legg dem i en lufttett pose og frys ned.
  6. 6For å varme opp, fjern plasten fra sandwichen, pakk den inn i et papirhåndkle og varm i mikrobølgeovn til den er helt tint og varm, ca. 2 minutter!