Hvitløksbrød

Hvitløksbrød

oppskrift på hvitløkbrød, perfekt som forrett eller tilbehør. lett å lage hjemme med få ingredienser. prøv vår enkle metode i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 liten fransk- eller portugisiskbolle
  • 2. 1 veldig liten hvitløksfedd
  • 3. 1/8 teskje salt
  • 4. 1 spiseskje usaltet smør, myknet

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett ovnracket i den øvre tredjedelen av ovnen og forvarm ovnen til 175°C.
  2. 2Del rundstykket horisontalt.
  3. 3Hakk hvitløk fint og mos den til en pasta med salt, deretter rører du den inn i smør og smører på de skjærte sidene av rundstykket.
  4. 4Sett halvdeler sammen igjen og pakk dem inn i folie.
  5. 5Stek i ovnen i 10 minutter, deretter åpner du folien og legger halvdeler med skjæreflaten opp på folien, og steker til de er gylne, ca. 10 minutter til.
  6. 62. Sett ovnracket i den øvre tredjedelen av ovnen og forvarm ovnen til 175°C.
  7. 73. Del rundstykket horisontalt.
  8. 8Hakk hvitløk fint og mos den til en pasta med salt, deretter rører du den inn i smør og smører på de skjærte sidene av rundstykket.
  9. 9Sett halvdeler sammen igjen og pakk dem inn i folie.
  10. 10Stek i ovnen i 10 minutter, deretter åpner du folien og legger halvdeler med skjæreflaten opp på folien, og steker til de er gylne, ca. 10 minutter til.