
Hvitløksbrød
oppskrift på hvitløkbrød, perfekt som forrett eller tilbehør. lett å lage hjemme med få ingredienser. prøv vår enkle metode i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 liten fransk- eller portugisiskbolle
- 2. 1 veldig liten hvitløksfedd
- 3. 1/8 teskje salt
- 4. 1 spiseskje usaltet smør, myknet
Fremgangsmåte
- 11. Sett ovnracket i den øvre tredjedelen av ovnen og forvarm ovnen til 175°C.
- 2Del rundstykket horisontalt.
- 3Hakk hvitløk fint og mos den til en pasta med salt, deretter rører du den inn i smør og smører på de skjærte sidene av rundstykket.
- 4Sett halvdeler sammen igjen og pakk dem inn i folie.
- 5Stek i ovnen i 10 minutter, deretter åpner du folien og legger halvdeler med skjæreflaten opp på folien, og steker til de er gylne, ca. 10 minutter til.
- 62. Sett ovnracket i den øvre tredjedelen av ovnen og forvarm ovnen til 175°C.
- 73. Del rundstykket horisontalt.
- 8Hakk hvitløk fint og mos den til en pasta med salt, deretter rører du den inn i smør og smører på de skjærte sidene av rundstykket.
- 9Sett halvdeler sammen igjen og pakk dem inn i folie.
- 10Stek i ovnen i 10 minutter, deretter åpner du folien og legger halvdeler med skjæreflaten opp på folien, og steker til de er gylne, ca. 10 minutter til.