Pepret edamame

Pepret edamame

Lær hvordan du lager smakfulle peppery edamame med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, rask og enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 14-16 unser pose med frosne, uskrelte edamamebønner (soyabønner)
  • 2. 3 spiseskjeer ristet sesamolje
  • 3. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 4. 1/2 teskje kosher-salt
  • 5. 1/2 teskje sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok edamame i en stor kjele med kokende vann i 2 minutter; sil av og overfør til en stor bolle. Tilsett olje, pepper, salt og sukker, og vend det forsiktig sammen. Server umiddelbart.
  2. 22. Kok edamame i en stor kjele med kokende vann i 2 minutter; sil av og overfør til en stor bolle. Tilsett olje, pepper, salt og sukker, og vend det forsiktig sammen. Server umiddelbart.