Philly Cheese Steak

Philly Cheese Steak

Lær hvordan du lager en autentisk philly cheese steak hjemme med vår steg-for-steg oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3 mellomstore løk, skivet veldig tynt
  • 2. 2 grønne eller røde søt paprika (eller en blanding), kjernet og frøet, skivet veldig tynt
  • 3. 1 ss ekstra jomfru olivenolje
  • 4. 1 ts hvitløkssalt
  • 5. 1/2 ts svart pepper
  • 6. 900 g ekstra magert storfeytstek (9 prosent fett), skivet veldig tynt
  • 7. 6 skiver (1 oz hver) lettmelk mozzarella
  • 8. 6 myke italienske boller, delt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor stekepanne, sautér løk og paprika i olje; tilsett hvitløk, salt og svart pepper. Overfør blandingen til en bolle og sett til side. I samme panne, stek biff til den er brun, men ikke sprø. Tilsett løk og paprika. Legg ost på kjøttet til den er lett smeltet. Skje ostekjøtt, løk og paprika på rundstykker og server.
  2. 22. I en stor stekepanne, sautér løk og paprika i olje; tilsett hvitløk, salt og svart pepper. Overfør blandingen til en bolle og sett til side. I samme panne, stek biff til den er brun, men ikke sprø. Tilsett løk og paprika. Legg ost på kjøttet til den er lett smeltet. Skje ostekjøtt, løk og paprika på rundstykker og server.